jueves, 12 de mayo de 2011

Grup Municipal d’Alp de Convergència i Unió.



Benvolguts veïns i veïnes de Masella, La Molina i Alp,

Estem davant d’unes noves eleccions municipals en què es triaran les persones que estaran al servei delmunicipi els propers quatre anys.

Fa quatre anys Convergència i Unió va guanyar les eleccions. Però no va poder governar perquè un pacte entre la resta de forces del municipi ho va impedir.

La propera legislatura serà complicada. Estem immersos en una situació general de crisi que farà que molts projectes hagin de ser replantejats. En un escenari com l’actual es veuran els bons gestors. Gestionar amb la caixa plena és fàcil.

Tenim la sort de viure en un municipi amb dues estacions d’esquí de primer nivell. Una d’elles propietat de la Generalitat, governada per Convergència i Unió. Aquest fet és especialment significatiu perquè comptem amb un potencial que altres zones de Catalunya no disposen. Un potencial que ultrapassa els límits de la comarca.

Masella i La Molina han de ser el gran motor del municipi.

Recuperarem el Patronat de Turisme. Aquesta entitat ha de ser el puntal per la dinamització econòmica del municipi. Els nostres empresaris, els nostres hotelers, els nostres restauradors, etc., han de poder comptar amb un ajuntament que els escolti. Que estigui al seu costat. Perquè si les empreses van bé tots nosaltres anirem bé. Ens cal una veritable política de promoció turística i comercial. Alp ha de tornar a ser un referentquan es parli del turisme de Cerdanya.

La nostra comarca gaudeix d’una posició estratègica. Gracies al túnel del Cadí estem a una hora i mitja de Barcelona. Ben aviat també estarem a una distancia similar de Tolosa. La Cerdanya no pot convertir-se en terra de pas. Volem viure amb dignitat. Volem treballar i guanyar-nos la vida. Volem que els nostres fills es puguin quedar a la comarca. I per això necessitem un ajuntament fort.

Alp necessita un canvi, un ajuntament fort que tingui les idees clares. Que lideri el municipi i faci sentir la seva veu a la comarca. És l’hora de la gestió.

Treballarem pels nostres infants i joves, que són el futur del municipi. Proposarem un ambiciós programa d’activitats. Les activitats extraescolars han de ser un complement en la formació dels nostres escolars.

Però no ens oblidarem de la gent gran. Potenciarem la teleassistència i les activitats del casal d’avis.

Treballarem per la consolidació efectiva del nostre municipi. El municipi no és només Alp. Potenciarem els serveis de Masella i La Molina. Promocionarem l’esport en totes les seves vessants. Fomentarem l’associacionisme i volem revitalitzar culturalment el municipi. Prioritzarem la neteja i un bon manteniment de tots els carrers i espais verds del municipi. Impulsarem una gestió eficient dels nostres recursos. El nostre municipi compta amb dues estacions d’esquí, forma part del Parc Natural Cadí- Moixeró i és propietari d’una important superfície forestal. Hem de treure més profit dels nostres boscos. Alp és un referent en l’aprofitament de la biomassa. Aquest és un tema que reforçarem. Volem fer del nostre un municipi sostenible.

I per davant de tot, us prometem un ajuntament obert a la participació de tothom.

Per tot això i perquè ens estimem el poble tant com vosaltres, us demanem que el proper dia 22 de maig ens feu confiança i voteu Convergència i Unió.

Treballarem plegats per millorar el nostre municipi!

No hay comentarios:

Publicar un comentario